Pausbox-Symbol-Yellow

PRENUMERATION

Hur fungerar prenumerationen?

Du väljer mellan att köpa en löpande månatlig, 3 månadsprenumeration.  Vi har fri frakt till Sverige, Norge, Danmark och Finland.

På vilken dag debiteras mitt konto?
När du registrerar dig för en Pausbox prenumeration kommer ditt kort debiteras inte direkt. Alla elektroniska avgifter sker på 1:e dag varje månad tills du bestämmer dig för att pausa eller avbryta tjänsten.

När kommer min Pausbox?
Vi skickar ut boxarna i mitten av varje månad (runt 25:e). Prenumeranter som startar efter den 1:e får sin första box följande månad.

När du registrerar dig för en Pausbox prenumeration kommer ditt kort debiteras inte direkt. Alla elektroniska avgifter sker på 1:e dag varje månad tills du bestämmer dig för att pausa eller avbryta tjänsten. Samtidigt som vi skicka boxar till dig, får du e-post som säger att boxen är på väg. Om du också följa oss i sociala medier får du tips om när det närmar sig.

Kan jag skicka en Pausbox som en gåva?
Självklart! Pausbox är en jättetrevlig och uppskattad gåva, även till dem som har "allt" måste äta!

Du går helt enkelt den "GE BORT" sida, och välj vilken typ av gåva du vill ge.

När du har skapat ett konto hos oss, kan du enkelt lägga till en ny mottagare adress under "Mina Adresser" i kundportalen. Och sedan under kassaprocessen , vara noga med att klicka på "Använd adress" efter att du har valt rätt mottagaradress.

Hur avslutar jag mitt abonnemang?
Den löpande månadsprenumerationen kan du avsluta
eller pausa när som helst. Du gör detta genom att logga in på ditt "prenumerationskonto" och gå till "Mina Prenumerationer" sidan. Här hittar du alla dina aktiva prenumerationer och möjlighet att avsluta.

Observera att ditt betalkort kommer automatiskt att debiteras månadsvis, var tredje- eller sjätte månad (beroende på vilken prenumeration du valt) det datum du startade tjänsten i kalendermånaden. Om du aktivt avslutar din prenumeration efter denna dag av innevarande månad kommer din prenumeration (månadsvis, var tredje- eller sjätte månad) att fortsätta och nästa box(ar) skickas till dig.

Vad ska jag göra om jag fortfarande tar emot boxar efter att jag har avbrutit min prenumeration?
Detta händer ibland och vi förväntar dig att informera oss så snart du har fått en obetald box. Vi tillåter dig att behålla den första rutan utan kostnad, men varje efterföljande box som du fortsätter att ta emot kommer att bli debiteras till full pris, vi antar att du bestämde dig för att fortsätta prenumerationen hos oss tills du informerar oss annars. Avgifter kommer att ske retroaktivt när vi gör vår årliga redovisning.

Hur återupptar jag ett medlemskap hos Pausbox?
Logga in på ditt "prenumerationskonto" och gå till "ge bort / beställ" sidan. Härifrån kan du fylla i betalningsprocessen som vanligt.

NYHETSBREV

Håll dig uppdaterad på Pausbox kampanjer och ta en smygtitt i kommande boxar.